Kıbrıs
YATIRIM İLE VATANDAŞLIK

  • MİNİMUM YATIRIM MİKTARI
    2,000,000 €
  • VATANDAŞLIĞA GEÇİŞ SÜRESİ
    6 ay
  • MİNİMUM OTURUM ŞARTI
    YOK

PROGRAM AVANTAJLARI

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

Aile Birleşmesi

Eşinizi ve 28 yaşının altındaki çocuklarınızı programa dahil edin

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

Çifte Vatandaşlık

Kıbrıs çifte vatandaşlık imkanı sağlar

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

Ömür Boyu Geçerli

Vatandaşlık nesilden nesile aktarılabilir

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

Avrupa Birliği Üyesi

Kıbrıs'ta yaşama, çalışma ve Avrupa Birliği içerisinde seyahat özgürlüğüne sahip olma şansı

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

Vizesiz Seyahat

158 ülkeye

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

Kolay Başvuru

Az sayıda belgeyi zorunlu tutar

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

Çıkış Stratejisi

3 yıl sonra 1.500.000 € değerindeki gayrimenkul yatırımınızı elden çıkarma hakkı

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

Çifte Vergilendirme Anlaşması

Kıbrıs dışındaki ülkelerden elde edilen gelirler vergiye tabi değildir

YATIRIM SEÇENEKLERİ

GAYRİMENKUL SEÇENEKLERİ

  • 3 yıl muhafaza etme şartıyla 2,000,000 € değerinde gayrimenkul satın alımı

DİĞER SEÇENEKLER

  • Kıbrıs şirketlerine en az 5 iş pozisyonu yaratma şartıyla 2,000,000 € değerinde yatırımı
  • Yatırımların birleşimi; 500,000 €değerinde devlet tahvili alımı ve 1,500,000 € gayrimenkul yatırımı

    AVRUPA BİRLİĞİ VATANDAŞLIĞINA HIZLI GEÇİŞ
       2012 – 2019

  • Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı, Avrupa Birliği içerisinde seyahat özgürlüğüne sahip olma hakkı tanır.
    Kıbrıs Pasaportunuzu sadece
    6 Ay
    içerisinde elde edebilirsiniz

ZAMAN ÇİZELGESİ VE ADIMLAR

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Süreci

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı
BROŞÜRÜ İNDİRİN

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

KIBRIS İÇİN VİZESİZ ÜLKELER

Kıbrıs vatandaşları 158 ülkeye vizesiz erişim hakkına sahip
NEDEN KIBRIS

Lizbon
140 ülke içinde #44
Küresel Rekabet Raporu 2018

180 ülke içinde #48
Ekonomik Özgürlük Endeksi 2018

195 ülke içinde #25
Kalite ve Sağlık Hizmetlerine Erişim Endeksi

 

ÜLKENİN DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİ

NÜFUS
1,180,000

 

GSMH
21,65 trilyon $

 

TOPLAM ALAN
9,251 km²

 

BAŞKENT
Lefkoşa

 

SAAT DİLİMİ
GMT+2

TÜM OFİSLERİMİZ

Avrupaya yayılmış ofislerimiz aracılığıyla küresel erişimimiz ve yerel uzmanlığımızdan faydalanın.

BİZİ ARAYIN

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

+351 96 856 3232

EMAIL US

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

[email protected]etgoldenvisa.com

LONDRA

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

1 Fore Street Avenue, EC2Y 9DT
Londra / İngiltere

 

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

LİZBON

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

Avenida da Liberdade, 110, 1269-046
Lizbon / Portekiz

 

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

ATİNA

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

Karneadou 4, 106 75
Atina / Yunanistan

 

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

İSTANBUL

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

Büyükdere Caddesi 207/41, Levent
İstanbul / Türkiye

 

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

BİZE ULAŞIN

Vatandaşlık/ oturma izni programları ile ilgili sorularınız için bize ulaşın.

Devam butonuna bastığınızda formunuz kaydedilecektir. Size en kısa zamanda dönüş sağlamak için doğru iletişim bilgilerini vermeniz önemlidir.*

Ücretsiz Broşür & Danışmanlık

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı Avrupa vatandaşlığı sağlayan avantajlı bir yatırımcı programıdır. Başvuru sahipleri farklı yatırım seçeneklerinden birini gerçekleştirerek vatandaşlık sahibi olabilirler. 2.000.000 Euro değerinde gayrimenkul yatırımı yapan adaylar, yatırımının 3 yıl boyunca devam ettirmek zorundadır. Kıbrıs şirketlerine 5 iş pozisyonu yaratmak üzere 2.000.000 Euro değerinde yatırımda bulunmak da başka bir seçenektir. Bunların yanında başvuru sahibinin farklı yatırım seçeneklerini birleştirebileceği bir yöntem de mevcuttur. Yatırımcı 500.000 Euro değerinde devlet tahvili alıp 1.500.000 Euro değerinde gayrimenkul satın alarak da programa dahil olabilir. Avrupa Birliği üyesi olan Kıbrıs’tan vatandaşlık almanın çeşitli avantajları vardır. Kıbrıs vatandaşlığı Kıbrıs’ta yaşama, çalışma ve Avrupa Birliği içerisinde serbest dolaşım imkanı sağlar. Çifte vatandaşlık hakkı tanıyan Kıbrıs ile ikinci pasaporta sahip olmanın avantajlarından da faydalanabilirsiniz.

Kıbrıs pasaportu ile yatırımcılar Schengen ülkeleri dahil olmak üzere 158 ülkeye vizesiz seyahat edebilirler. Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı yatırımcının eşini ve 28 yaşının altındaki çocuklarını da aile birleşmesi kapsamında programa dahil etme imkanı tanır. Başvuru sahipleri gayrimenkul yatırımlarını 3 yıl sonra elden çıkarma hakkına sahiptir. Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı Avrupa vatandaşlığına giden en hızlı yolu sunar. Yatırımcılar, Kıbrıs pasaportlarını 6 aydan kısa bir sürede elde edebilirler.

Kıbrıs Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programıyla ikinci pasaport sahibi olmak isteyen adaylar öncelikle danışmanlarımızın yardımıyla yatırım kriterini belirlerler. Ardından yatırımı gerçekleştirebilmek için Kıbrıs’ta bir banka hesabı açarlar. Kararlaştırılan gayrimenkul için senetli satışın gerçekleşmesi ve satın alma sözleşmesinin imzalanması gerekir. Tapu işlemlerinin de başarıyla tamamlanmasından sonra gayrimenkul alımı son bulur. Yatırımcının ailesinin Kıbrıs’ı ziyaret ederek biyometrik verileri ilgili birimlere (Nüfus Kayıt Bürosu ve Göç Dairesi veya Kıbrıs elçiliklerine) teslim etmesi gerekir. Gerekli tüm resmi formlar ve belgeler Kıbrıs İçişleri Bakanlığına sunulmadan önce tercüme edilip noter tarafından tasdiklenmelidir.  Belgeler due diligence işlemlerini başarıyla tamamlayarak onaylandıktan sonra yatırımcı kabul mektubunu teslim alır. Böylece yatırım yoluyla vatandaşlık başvuru süreci başarıyla tamamlanır. Yatırımcılar Vatandaşlığa Kabul Belgelerini ve Pasaportlarını ilgili birimlerden teslim alırlar. Kıbrıs vatandaşı olmaya hak kazanan yatırımcılar vatandaşlık haklarını sürdürebilmek için ülkede ikamet etmek zorunda değillerdir.