Dominika
YATIRIM YOLUYLA VATANDAŞLIK

  • MİNİMUM YATIRIM MİKTARI
    100.000 $
  • VATANDAŞLIĞA GEÇİŞ SÜRESİ
    3 ay
    DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR
  • MİNİMUM OTURUM ŞARTI
    YOK

PROGRAM AVANTAJLARI

Aile Birleşmesi

Eşinizi ve 30 yaşının altındaki çocuklarınızı programa dahil edin

Çifte Vatandaşlık

Dominika çifte vatandaşlık imkanı sağlar

Geniş Aile Kapsamı

Kendi ebeveynlerinizi ve eşinizin ebeveynlerini programa dahil edin

Düşük Yatırım Eşiği

Avrupa’daki en düşük gayrimenkul yatırımı şartı

Vizesiz Seyahat

124 ülkeye

Tam Vatandaşlık Hakkı

Vatandaşlık ve pasaport elde edin

Oturum Şartı Yok

Vatandaşlığı ülkede oturum gereksinimi olmadan elde edin

Minimal Vergilendirme

Servet, veraset,, dış gelir ve sermaye kazancı vergilerinden muaf olun

YATIRIM SEÇENEKLERİ

GAYRİMENKUL SEÇENEĞİ

  • 200,000$ değerinde gayrimenkul satın alımı

DİĞER SEÇENEK

  • Ekonomik Çeşitlilik Fonuna 100,000$ değerinde bağış

 Yatırım yoluyla Vatandaşlık Endeksi 2018’de

#1

  • Minimum Yatırım Masrafı       Hareket Özgürlüğü
  • 10/10                                  8/10
  • Zorunlu Seyahat veya Oturum       Hayat Standartı
  • 10/10                                  6/10
  • Vatandaşlık Başvuru Süreci       İşlem Kolaylığı       Due Diligence
  • 10/10                    10/10                   10/10

ZAMAN ÇİZELGESİ VE ADIMLAR

Dominka Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

BROŞÜRÜ İNDİRİN

Dominika Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

DOMİNİKA İÇİN VİZESİZ ÜLKELER

Dominika vatandaşları 124 ülkeye vizesiz erişim hakkına sahip
NEDEN DOMİNİKA

13 ülkede #1 
CBI Endeksi 2018

Uluslararası Üyelik
Karayipler Topluluğu, İngiliz Milletler Topluluğu

 

ÜLKENİN DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİ

NÜFUS
73.925

 

GSMH
562.5 milyon $

 

TOPLAM ALAN
750 km²

 

BAŞKENT
Roseau

 

SAAT DİLİMİ
GMT-4

TÜM OFİSLERİMİZ

Avrupaya yayılmış ofislerimiz aracılığıyla küresel erişimimiz ve yerel uzmanlığımızdan faydalanın.

BİZİ ARAYIN

+351 308 812 570

EMAIL US

LONDRA

1 Fore Street Avenue, EC2Y 9DT
Londra / İngiltere

 

LİZBON

Avenida da Liberdade, 110, 1269-046
Lizbon / Portekiz

 

ATİNA

Karneadou 4, 106 75
Atina / Yunanistan

 

İSTANBUL

Büyükdere Caddesi 207/41, Levent
İstanbul / Türkiye

 

BİZE ULAŞIN

Vatandaşlık/ oturma izni programları ile ilgili sorularınız için bize ulaşın.

Devam butonuna bastığınızda formunuz kaydedilecektir. Size en kısa zamanda dönüş sağlamak için doğru iletişim bilgilerini vermeniz önemlidir.*

Free Brochure & Consultation

Dominika Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı, gerekli şartları karşılayan yatırımcılara ikinci bir vatandaşlık ve pasaport vermektedir. Program için şart tutulan minimum yatırım tutarı Ekonomik Çeşitlendirme Fonu'na 100.000 Dolar bağıştır. Gayrimenkul yatırımı gerçekleştirmek isteyen başvuru sahipleri için en az 200.000 Dolarlık yatırımda bulunma şartı vardır.

Dominika Yatırım yoluyla Vatandaşlık başvurusunda bulunmak isteyen yatırımcıların önce yatırım kriterlerini belirlemeleri gerekir. Karayiplerdeki Yatırım yoluyla Vatandaşlık programlarında başvuru süreci genellikle Yetkili Temsilci ile ilerler. Yatırımcı doğru yetkili temsilciyi bulup onunla iletişime geçmesiyle vatandaşlık başvurusu süreci başlar. Gerekli tüm form ve belgelerin başvuru sahibi tarafından toplanması gerekir. Belgeler ve formlar teslim edilmeden önce noter tarafından tasdiklenmesi ve tercüme edilmesi gerekir. Hazırlanan belgeler Yetkili Temsilcinin yardımı ile Yatırım yoluyla Vatandaşlık Birimine sunulur. Başvuru sahibi gayrimenkul yatırımı yapmayı tercih ediyorsa, satın alma sözleşmesini imzalayarak mülkün rezervasyonunun gerçekleşmesi gerekir. Gönderilen belgeler due diligence işlemleriyle değerlendirilir.  Tüm dokümanlar ilgili makamlarca onaylandıktan sonra, başvuru sahipleri onaylarını mektuplarını teslim alırlar. Vatandaşlık başvurusu Yetkili Temsilci aracılığı ile Yatırım yoluyla Vatandaşlık Birimine sunulur. Başvuru sahibi yatırım seçeneği olarak bağışta bulunmayı tercih ediyorsa, bu aşamada Ekonomik Çeşitlendirme Fonuna gerekli ödeme yapılır. Başvuru sahibi gayrimenkul seçeneğini seçerse, satın alma işlemleri gerçekleşir ve ödemeler tamamlanır. Yatırım başarıyla gerçekleştirildikten sonra başvuru sahibi tescil belgesini ve Dominik pasaportunu teslim alır.

Dominika Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı, aile birleşimine izin verir. Başvuru sahibi eşini, 30 yaşın altındaki çocuklarını ve 55 yaşın üzerindeki bağımlı ebeveynlerini programa dahil edebilir. Dominika çifte vatandaşlığa izin verir ve Dominik pasaportu sahipleri vizesiz 124 ülkeye seyahat edebilir. Program vatandaşlık haklarını korumak için ülkede ikamet etme zorunluluğu gerektirmez. Yatırımcılar Dominika'nın vergi avantajlarından yararlanabilirler. Dominik sakinleri servet, veraset, dış gelir veya sermaye kazancı vergilerine tabi değildir.