St. Kitts ve Nevis
YATIRIM YOLUYLA VATANDAŞLIK

  • MİNİMUM YATIRIM MİKTARI
    150,000 $
  • VATANDAŞLIĞA GEÇİŞ SÜRESİ
    3-6 ay
  • MİNİMUM OTURUM ŞARTI
    YOK

PROGRAM AVANTAJLARI

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

Aile Birleşmesi

Eşinizi ve 30 yaşının altındaki çocuklarınızı programa dahil edin

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

Çifte Vatandaşlık

St.Kitts ve Nevis çifte vatandaşlık imkanı sağlar

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

Geniş Aile Kapsamı

Kendi ebeveynlerinizi ve eşinizin ebeveynlerini programa dahil edin

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

Hızlı Süreç

Pasaportunuzu 4 ayda alın. Hızlandırılmış başvuru süreci sayesinde 60 gün içerisinde pasaportunuzu alabilirsiniz.

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

Vizesiz Seyahat

133 ülkeye

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

Tam Vatandaşlık Hakkı

Vatandaşlık ve pasaport elde edin

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

Oturum Şartı Yok

Vatandaşlığı ülkede oturum gereksinimi olmadan elde edin

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

Kolay Başvuru

Az sayıda belgeyi zorunlu tutar

YATIRIM SEÇENEKLERİ

GAYRİMENKUL SEÇENEKLERİ

  • 400,000$ değerinde hükümet onayından geçmiş gayrimenkul satın alımı veya gayrimenkul geliştirme hissesine yatırım, yatırımın 5 yıl sürdürülmesi şartıyla
  • Hükümet onayından geçmiş lüks tatil resortuna 200,000$ değerinde yatırım, yatırımın 7 yıl sürdürülmesi şartıyla

DİĞER SEÇENEK

  • Sürdürülebilir Büyüme Fonuna 150,000$ değerinde bağış

TÜM OFİSLERİMİZ

Avrupaya yayılmış ofislerimiz aracılığıyla küresel erişimimiz ve yerel uzmanlığımızdan faydalanın.

BİZİ ARAYIN

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

+351 96 856 3232

EMAIL US

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

LONDRA

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

1 Fore Street Avenue, EC2Y 9DT
Londra / İngiltere

 

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

LİZBON

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

Avenida da Liberdade, 110, 1269-046
Lizbon / Portekiz

 

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

ATİNA

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

Leforos Kifissias 210, Chalandri 152 31
Atina / Yunanistan

 

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

İSTANBUL

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

Büyükdere Caddesi 207/41, Levent
İstanbul / Türkiye

 

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık

BİZE ULAŞIN

Vatandaşlık/ oturma izni programları ile ilgili sorularınız için bize ulaşın.

Devam butonuna bastığınızda formunuz kaydedilecektir. Size en kısa zamanda dönüş sağlamak için doğru iletişim bilgilerini vermeniz önemlidir.*

Ücretsiz Broşür & Danışmanlık

    Hızlandırılmış Başvuru Süreci
      St.Kitts ve Nevis Hükümeti tarafından onaylı

  • Tahmini Kabul Süresi
    60 gün
  • İŞLEM ÜCRETLERİ
  • Başvuru Sahibi
    25,000 $
  • 16 yaşının üstünde aileye bağımlı çocuklar
    20,000 $
  • Kişi başı pasaport işlem ücreti
    500 $

ZAMAN ÇİZELGESİ VE ADIMLAR

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık
BROŞÜRÜ İNDİRİN

St.Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

ST.KİTTS VE NEVİS İÇİN VİZESİZ ÜLKELER

St.Kitts ve Nevis vatandaşları 133 ülkeye vizesiz erişim hakkına sahip
NEDEN ST.KİTTS VE NEVİS

# 1 numaralı Pasaport
Karayipler Topluluğu (CARICOM) içinde

#26 en güçlü pasaport
Dünya genelinde

13 ülke içinde #2
CBI Endeksi 2018

 

ÜLKENİN DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİ

NÜFUS
52.715

 

GSMH
1.463 trilyon $

 

TOPLAM ALAN
261 km²

 

BAŞKENT
Basseterre

 

SAAT DİLİMİ
GMT-4

St. Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı, Karayipler'de vatandaşlık imkanı sunan çok ayrıcalıklı bir programdır. St. Kitts ve Nevis, diğer vatandaşlık programları içerisinde en uzun zamandan beri yürürlükte olan programdır. St. Kitts ve Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı, Sürdürülebilir Büyüme Fonu'na en az 150.000 $ bağışta bulunmak gerektir. Diğer yatırım seçenekleri arasında başvuru sahibinin en az 400.000 $ dolar değerinde devlet tarafından onaylı gayrimenkul edinimi veya gayrimenkul geliştirme hissesine en az 400.000 $ değerinde hisse satın alımı bulunur. Bu yatırımların en az beş yıl sürdürülme şartı vardır.  Bunların yanında başka bir gayrimenkul yatırımı seçeneği olarak, devlet onaylı bir lüks tesisin en az 200.000 $ karşılığında satın alınması ve yatırımın en az yedi yıl boyunca sürdürülmesi bulunur. Yatırımcılar eşlerini, 30 yaşın altındaki eğitim gören çocuklarını ve 55 yaş üstü bağımlı ebeveynlerini programa dahil edebilirler. St. Kitts ve Nevis, çifte vatandaşlığa izin verir. Bu nedenle, St. Kitts ve Nevis'ten ikinci bir pasaport, yatırımcıların küresel erişimini artıracaktır.

St. Kitts ve Nevis pasaportu 133 ülkeye vizesiz seyahat imkanı sağlar. Program, pasaportunuzu ve diğer vatandaşlık haklarınızı sürdürebilmek için ülkede oturma şartı bulundurmaz. St. Kitts & Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı ile hızlı ve kolay bir şekilde ikinci vatandaşlık alabilirsiniz. Program başvuru sürecinde az sayıda belgeyi zorunlu tutar ve mülakat, eğitim seviyesi veya iş deneyimi gerektirmez. Ayrıca, yatırımcılar 4 ay gibi kısa bir süre içinde St. Kitts pasaportlarını elde edebilirler. Hızlandırılmış başvuru süreci, 60 günden daha az bir sürede vatandaşlık onayına izin verir. Hızlandırılmış başvuru süreci, ana başvuru sahibi için 25.000 Dolar ve 16 yaşından büyük bağımlı çocuklar için 20.000 dolar ek ücrete tabidir.

St. Kitts & Nevis Yatırım yoluyla Vatandaşlık Programı başvuru süreci, Yetkili Temsilcinizi seçip onunla iletişime geçerek başlar. Gerekli tüm evrak ve formların Yetkili Temsilcinin yardımı ile toplanması gerekir. Vatandaşlık Birimi tarafından teslim edilmeden önce evrakların çevrilmesi ve noter tarafından tasdiklenmesi gerekir. Zorunlu tutulan belgeler durum tespiti incelemelerine (due diligence) tabi tutulduktan sonra tahkik edilir. Ardından, onay mektubunuz yayınlar ve size Yetkili Temsilciniz aracılığıyla ulaştırılır. Bu aşamadan sonra yatırımcı programın sunduğu yatırım seçeneklerinden bir tanesini gerçekleştirir. Vatandaşlığa Kabul Belgesi ve St. Kitts ve Nevis pasaportu, tüm bu aşamalar kat edildikten sonra teslim alınır.