Amerika Birleşik Devletleri
YATIRIMCI GÖÇMEN PROGRAMI

  • MİNİMUM YATIRIM MİKTARI
    500,000 $
  • OTURUM İZNİ KABUL SÜRESİ
    20-26 ay
    DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR
  • KOŞULLARI KALDIRMA ZAMANI
    90 gün
    Yeşil Kart son kullanma tarihi geçmeden önce

PROGRAM AVANTAJLARI

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

Aile Birleşmesi

Eşinizi ve 21 yaşının altındaki çocuklarınızı programa dahil edin

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

Çalışma İzni

EB-5 vize sahipleri her sektörde çalışabilir

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

Tam Oturum Hakkı

ABD'de yaşama ve çalışma hakkı

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

Kamusal Hizmetlere Erişim

ABD sağlık ve eğitim sistemlerinden faydalanma olasılığı

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

Vizesiz Seyahat

165 ülkeye

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

Potansiyel ABD Vatandaşlığı

5 yıl yasal oturum süresini tamamladıktan sonra ABD vatandaşlığına hak kazanın

YATIRIM SEÇENEKLERİ

  • Nitelikli bir ticari işletmeye minimum 1.000.000 $ değerinde yatırım yapılması veya
  • ABD vatandaşlarına 2 yıl içinde en az 10 tam zamanlı iş yaratma vaadi ile Hedeflenen İstihdam Alanına (Targeted Employment Area) minimum 500.000 $ değerinde yatırım yapılması

    EB-5 VİZESİ İSTATİSTİKLERİ
        1991 – 2018

  • TOPLAM YATITIM
    29.000.000.000 $
  • TOPLAM YATIRIMCI SAYISI
    50158
  • Toplam
    68.771
  • aile üyesine oturum izni

ZAMAN ÇİZELGESİ VE ADIMLAR

ABD Yatırımcı Göçmen Programı Süreci

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı
BROŞÜRÜ İNDİRİN

ABD Yatırımcı Göçmen Programı hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

ABD İÇİN VİZESİZ ÜLKELER

ABD vatandaşları 165 ülkeye vizesiz erişim hakkına sahip
NEDEN AMERİKA

# 1 ülke
Dünya GSMH Sıralaması

144 ülke içinde # 1 
Küresel Rekabet Raporu 2018-19

180 ülke içinde #12
Ekonomik Özgürlük Endeksi

 

ÜLKENİN DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİ

NÜFUS
328.075.070

 

GSMH
19.39 trilyon $

 

TOPLAM ALAN
9.834.000 km²

 

BAŞKENT
Washington,DC

 

SAAT DİLİMİ
GMT-5

TÜM OFİSLERİMİZ

Avrupaya yayılmış ofislerimiz aracılığıyla küresel erişimimiz ve yerel uzmanlığımızdan faydalanın.

BİZİ ARAYIN

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

+351 96 856 3232

EMAIL US

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

LONDRA

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

1 Fore Street Avenue, EC2Y 9DT
Londra / İngiltere

 

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

LİZBON

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

Avenida da Liberdade, 110, 1269-046
Lizbon / Portekiz

 

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

ATİNA

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

Leforos Kifissias 210, Chalandri 152 31
Atina / Yunanistan

 

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

İSTANBUL

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

Büyükdere Caddesi 207/41, Levent
İstanbul / Türkiye

 

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı

BİZE ULAŞIN

Vatandaşlık/ oturma izni programları ile ilgili sorularınız için bize ulaşın.

Devam butonuna bastığınızda formunuz kaydedilecektir. Size en kısa zamanda dönüş sağlamak için doğru iletişim bilgilerini vermeniz önemlidir.*

Ücretsiz Broşür & Danışmanlık

Amerika Yatırımcı Göçmen Programı ile yatırımcılar için Amerika Birleşik Devletlerinde oturma hakkı sunar. Yatırımcılar eşlerini ve 21 yaşının altındaki çocuklarını programa dahil edebilirler. Amerika Yatırımcı Göçmen Programı ile başvuru sahipleri ve diğer aile üyeleri EB-5 vizesine sahip olurlar. Program yatırımcılara ABD’deki sağlık ve eğitim sisteminden faydalanma imkanı sunduğu gibi çalışma izni de verir. 5 yıl boyunca yasal oturma süresini tamamlayan yatırımcılar ABD vatandaşlığına başvurmaya hak kazanabilirler. Amerikan pasaportu 165 ülkeye vizesiz seyahat imkanı sağlar. Amerika Birleşik Devletleri Yatırımcı Göçmen Programı için iki farklı yatırım seçeneği bulunur. Bunlardan ilki, ticari bir işletmeye en az 1.000.000 Dolar değerinde yatırım gerçekleştirmektir. Diğer yatırım seçeneği ise Hedeflenen İstihdam Alanına 500.000 Dolar değerinde yatırım gerçekleştirerek Amerikan vatandaşları için istihdam sağlamaktır. Hedeflenen İstihdam Alanı, metropol alanının dışında kalan kırsal alanlar veya ulusal ortalamanın en az yüzde 150'si oranında yüksek işsizliğin yaşandığı alanlardır. Amerikan Yatırımcı Programına başvurmak isteyen adaylar öncelikle hangi yatırım seçeneğini gerçekleştireceklerine karar verirler. Ardından gerekli form ve belgeler Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetlerine teslim edilmek üzere hazırlanır. Adaylar çeşitli mülakatlar ve tıbbi testlerden geçerler. Böylece I-526 Dilekçesi tamamlanmış olur. Vize başvurusu için yatırımcılar gerekli formları doldurduktan sonra işlem ücretleri ödenir ve belgeler teslim edilir. Bu işlemin sonunda yatırımcılar 2 yıl geçerli olan şartlı daimi oturuma sahip olurlar. Son adımda, yatırımcılar I-829 Dilekçesini yatırımın gerçekleştirildiğine ve istihdamın oluşturulduğuna dair belgelerle birlikte teslim eder. Yatırımcılar tüm bu aşamaların sonunda Amerika’da daimi oturuma sahip olur ve başvuru süreci 20-26 ay içerisinde tamamlanır.